eur:
385.89
usd:
356.62
bux:
68864.24
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia

Zoknikat és babatörlőkendőt kérnek a Sziget sztárjai

Furcsa kérésekkel állnak elő a Sziget Fesztivál sztárfellépői: volt, aki zoknit és édességet kért, míg mások friss virágot és füstölőt rendeltek az öltözőbe. Fatboy Slim csütörtöki koncertjére külföldről kellett beszerezni a fénytechnika nagy részét.

Fatboy Slim olyan fénytechnikát kért a koncertjére, amelynek nagy részét Németországból és Ausztriából kellett összeszedni a Sziget Fesztivál szervezőinek.

Norman Cook évente 4-5 igazán nagy koncertet ad, idén abból az egyik a Szigeten lesz. Ehhez 60 négyzetméteres ledfalat, stroboszkópokat és médiaszerverről vezérelhető ledcsíkokat rendelt a Nagyszínpadra - közölték a rendezvény szervezői. Kért még három nagyteljesítményű, azaz 20 wattos lézert és 40 tükröt is. Ehhez jönnek még a show-gun lámpák, összesen 6 darab, valamint 30-40 egyéb fényszóró.

A Sziget fellépői közül többen is furcsa kívánságokkal álltak el. Az egyik sztáregyüttes - nevét a szervezők nem árulták el - 6 pár fehér és 6 pár fekete zoknit is kért. A zenekar tagjai élnek- halnak az édességért, így az öt tag 12 kindertojást és 1 nagy zacskó M&M's csokigolyót kér. Ez utóbbit a csapat kísérete is szereti, bár ők 24 üveg magyar sört is kérnek a biztonság kedvéért.

A babatörlőkendő több zenekar kívánságai között is kiemelten szerepel. Egy szintén nagyszínpados rockcsapat első kérése az volt, hogy egy kényelmes szófa fogadja őket az öltözőben, emellett szójaitalt, egy nagy gyümölcstálat is rendeltek, és mindenképpen szeretnének az öltözőjükbe friss virágot és füstölőt is kapni. Kikötötték azt is, mit nem szeretnének: sem sajt, sem csokoládé, sem burgonyaszirom nem lehet az asztalon.

Van zenekar, amelyik a salátára esküszik: egyrészt szeretnének tojássalátát enni, másrészt kérnek friss zöldségeket, balzsamecetet, vörösborecetet, olivaolajat és majonézt, de dijoni és hagyományos mustárt is.

Érdekes kívánságlistát küldött egy dj, aki a saját öltözőjébe megannyi palack üdítőt, ásványvizet, gyümölcsleveket, néhány sört és különböző étkeket rendelt, egy személynek túl sokat. A produkcióhoz tartozó csapat viszont csupán ennyit írt: "Nem kérünk semmit. Majd kilopkodjuk a fellépő öltözőjéből".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.15. szerda, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×