eur:
389.59
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Gyilkosságok sorozata a Cannes-i Filmfesztiválon - Paulo Coelho új regényében

Ma került a könyvesboltokba a világ egyik legolvasottabb írójának, a többszörös bestseller szerző Paulo Coelhónak az új regénye "A győztes egyedül van" címmel.

A győztes egyedül van a népszerű brazil szerző tizenkettedik könyve, amely egy egyetlen nap leforgása alatt lezajló féltékenységi drámát dolgoz fel.

Igor Malev jóképű, gazdag orosz vállalkozó, aki azóta boldogtalan, hogy egykori felesége, Ewa elhagyta őt egy divattervező kedvéért. A férfi képtelen feldolgozni a csalódást, megígéri a feleségének, hogy világokat dönt romba, csakhogy újra a közelébe kerülhessen.

Igor a Cannes-i Filmfesztiválon készül arra, hogy úja találkozzon szerelmével, közeledését pedig gyilkosságok sorozata övezi.

A győztes egyedül van cselekménye kevesebb mint 24 óra cselekményeit dolgozza fel. Coelho a mérhetetlen luxust megtestesítő "szuperosztály" tagjaink hedonista életkörülményei között szövi fordulatokkal teli történetének szálait, ahol a külsőségek, a mértéktelen kapzsiság és a sztárkultusz határozza meg, ki mennyit ér.

A klisészerű thriller alakjai mögött Tracikievicz Zsófia szerkesztő szerint Coelho a rá jellemző spirituális kérdéseket jár körbe, amely egy ember magányát és egy adott döntéséhez vezető utat dolgoz fel, miközben szatirikus társadalomkritikát is nyújt, kidomborítva a pénzhajhász elit gyöngeségeit.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×