eur:
388.63
usd:
360.65
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Egy nap alatt egymillióan látták - nézze meg Ön is!

Az interneten is hódít a Led Zeppelin. A legendás együttes londoni koncertjének részletei alig órákkal később már a YouTube videómegosztón hódítottak. Az egyik legismertebb szám, a Stairway to Heaven felvételét például alig egy nap alatt több mint félmillióan nézték meg.

A legendás Led Zeppelin még alig hagyta el a londoni O2 arénát, ahol 19 év után első koncertjüket adták, a YouTube videómegosztó oldalon máris megjelentek az első felvételek.

Egy nappal később a banda talán leghíresebb számának, a Stairway to Heaven-nek a felvételét már több mint félmillióan látták, míg egy rövidebb, a Good Times Bad Times előadását bemutató klipet több mint 250 ezren néztek végig.

A kirobbanó sikerű hétfői koncert után (melyre egyes hírek szerint a 20 ezer jegyre több millió igénylés érkezett) máris megindultak a találgatások, hogy egyszeri alkalomról van-e szó, esetleg egy hosszabb folyamat kezdetéről.

A The Sun brit bulvárlap szerdai száma már tudni vélte, hogy a koncert után a Led Zeppelin tagjai már egy esetleges New York-i koncertről beszélgettek. Az információnak ellentmond, hogy bár a gitáros Jimmy Page hajlana újabb koncertekre, Robert Plant énekes elzárkózik a gondolattól.

Az együttes hivatalos honlapjára viszont özönlenek az üzenetek, melyek döntése megmásítására kérik az énekest. "A Led Zep tartozik nekünk egy turnéval. Robertnek muszáj az őket imádó rajongókra is gondolnia" - írta egyikük.

A Led Zeppelin tagok egyik közeli ismerőse a koncert után azt mondta: "Pillanatnyilag semmi sem dőlt el, mert a fiúk minden energiájukkal erre a fellépésre koncentráltak. De semmiképpen sem kizárt egy turné lehetősége. Jimmy szerint kár lenne többet nem fellépni".

Addig is, íme pár videó a hétfői koncertről, élen a legendás Stairway to Heaven-nel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×