eur:
392.26
usd:
366.76
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Kendővel takarja el arcát egy őrizetbe vett nő, amint a dél-koreai Ulszan nagyvárosból átszállítják a szöuli Központi Kerületi Bíróságra 2022. szeptember 15-én. A gyanú szerint a nő felelős két gyermek haláláért, akiknek holttestét bőröndökben találták meg augusztus 11-én az új-zélandi Aucklandben. A gyanúsított ellen kétrendbeli emberölés miatt indul eljárás.
Nyitókép: MTI

Dél-Koreában fogták el az új-zélandi gyerekgyilkost

A dél-koreai rendőrség letartóztatott egy nőt, feltehetően annak a két gyermeknek az anyját, akiknek bőröndökbe rejtett maradványait Új-Zélandon találták meg augusztusban.

A Dél-Koreában született új-zélandi nőt gyilkossággal vádolják.

A rendőrségi közlemény szerint a 42 éves gyanúsítottat, aki ellen az Interpol is körözést adott ki, a dél-koreai Ulsanban vették őrizetbe csütörtökön. Korábban az új-zélandi rendőrség hívta fel dél-koreai kollégái figyelmét arra, hogy a nő Dél-Koreában lehet.

A gyanú szerint a nő 2018-ban szökött Dél-Koreába, miután Aucklandben megölte 7 és 10 éves gyermekeit.

A gyanúsított Új-Zélandnak történő kiadatásáról egy dél-koreai bíróság fog dönteni.

Az új-zélandi rendőrség gyilkossági ügyben indított nyomozást Aucklandben, miután egy család egy raktárvásáron megvett bőröndökben gyermekek maradványait találta meg.

A maradványokat felfedező családot nem hozták kapcsolatba a bűnüggyel.

(Címképünkön az őrizetbe vett dél-koreai nő, aki kendővel takarja el arcát, amikor Ulszan városából átszállítják a szöuli Központi Kerületi Bíróságra )

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×