eur:
388.53
usd:
362.04
bux:
69124.53
2024. május 9. csütörtök Gergely
Sainsburys delivery truck passes along the A40 Western Avenue with residential houses either side at Greenford on 4th December 2020 in London, United Kingdom. The A40 is one of the main roads in and out of the capital. (photo by Mike Kemp/In Pictures via Getty Images)
Nyitókép: Mike Kemp/In Pictures via Getty Images

Könnyű munkájáról áradozott, amiért állítólag kirúgták – videó

A vezetőség nem volt elragadtatva.

Ollie Tuttnak olyan könnyű munkája volt a Sainsbury áruházláncnál, hogy úgy érezte, azt világgá kell kürtölnie – számolt be a Mirror.

A 19 éves a kelet-sussexi, kézbesítőként dolgozó férfi március 24-én tett közzé egy videót a TikTokon, amiben azt ecsetelgette, hogy a fizetéséért lényegében nem sok mindent kell csinálnia. „Ha könnyű munkát akarsz, akkor menj és dolgozz a Tescónál, a Sainsbury-nél, és csináld ezt a sz**ságot. Valószínűleg ez a legkönnyebb munkám, amit valaha is végeztem, a legjobban fizető állásom, és törődnek velem” – fogalmazott.

A többi között azt is hozzátette, hogy „minden vásárló ku**a kedves”, viszont azt senkinek nem ajánlja, hogy a boltban dolgozzon, mert az „baromság és unalmas”.

@olliedtutt #fyp #sainsburys ♬ original sound - ChubbyKid

Néhány nappal később Ollie Tutt egy újabb videóval jelentkezet, amiben már arról beszélt, hogy a főnöke is látta a felvételt, és nem volt tőle elragadtatva. Néhány nappal később pedig már arról számolt be, hogy – rossz hírnévkeltés és súlyos kötelességszegés miatt – megváltak tőle.

A Sainsbury szóvivője a fentieket úgy kommentálta, hogy az egyes kollégák eseteit nem áll módjukban megvitatni, de Ollie Tutt elbocsátása egy sor tényezőn alapul, és nem egy könnyed döntés eredménye volt.

Címlapról ajánljuk

Budapesten tárgyal a kínai elnök

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×