eur:
395.08
usd:
371.07
bux:
65119.05
2024. április 19. péntek Emma
Új autóbuszok a regionális közlekedési társaságok járműparkjának fejlesztéséről tartott sajtótájékoztatón a Népliget autóbusz-pályaudvaron 2018. november 23-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Halálfélelem egy magyar buszon Szlovákiában

Menet közben elgurult a turistabusz kereke, az utasok hozták vissza, de nem akartak visszaszállni már a járműre.

Az eset, amelyet a Blikk írt meg, Szlovákiában történt, a magyar busz utasai azt látták, hogy a jármű egyik kereke elgurult, és egy szántóföldön állt meg. Az utasok mentek érte, és próbálták a sofőrrel visszaszerelni, de mivel a tíz csavarból csak nyolc került meg, sokan nem akartak továbbmenni a megsérült busszal.

Ragaszkodtak a cserebuszhoz, amelyet azonban csak hosszas vita és kétórás várakozás után küldött az utazási iroda, abban viszont a légkondicionáló nem működött. A csoport végül elindult a következő állomásra a mentesítő busszal, mögöttük karavánban haladt a rossz kerekű jármű.

Az utazási iroda vezetője közölte, alvállalkozótól bérelt, tökéletes műszaki állapotú autóbuszokkal dolgoznak, és nem tudják, miért lazulhattak meg a csavarok. Szerinte a járművezető visszaszerelte a kereket, majd utasok nélkül tett egy próbautat, ahol minden rendben volt. Mentesítő buszt szerinte ennél gyorsabban vasárnap, szezonban találni nem lehet.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 12:04
2024. április 19. 11:45
×
×
×
×