INFORÁDIÓ 
2019. november 18. hétfő
Jenő

szlovákia

busz

kerék

utazási iroda

Budapest, 2018. november 23. Új autóbuszok a regionális közlekedési társaságok járműparkjának fejlesztéséről tartott sajtótájékoztatón a Népliget autóbusz-pályaudvaron 2018. november 23-án. MTI/Illyés Tibor

Halálfélelem egy magyar buszon Szlovákiában

Infostart

Menet közben elgurult a turistabusz kereke, az utasok hozták vissza, de nem akartak visszaszállni már a járműre.

Az eset, amelyet a Blikk írt meg, Szlovákiában történt, a magyar busz utasai azt látták, hogy a jármű egyik kereke elgurult, és egy szántóföldön állt meg. Az utasok mentek érte, és próbálták a sofőrrel visszaszerelni, de mivel a tíz csavarból csak nyolc került meg, sokan nem akartak továbbmenni a megsérült busszal.

Ragaszkodtak a cserebuszhoz, amelyet azonban csak hosszas vita és kétórás várakozás után küldött az utazási iroda, abban viszont a légkondicionáló nem működött. A csoport végül elindult a következő állomásra a mentesítő busszal, mögöttük karavánban haladt a rossz kerekű jármű.

Az utazási iroda vezetője közölte, alvállalkozótól bérelt, tökéletes műszaki állapotú autóbuszokkal dolgoznak, és nem tudják, miért lazulhattak meg a csavarok. Szerinte a járművezető visszaszerelte a kereket, majd utasok nélkül tett egy próbautat, ahol minden rendben volt. Mentesítő buszt szerinte ennél gyorsabban vasárnap, szezonban találni nem lehet.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018