eur:
392.26
usd:
366.76
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Szingapúr, 2017. december 13.Maruról, a két hónapos királypingvinről készítenek felvételt telefonnal a szingapúri Jurong Madárparkban 2017. december 13-án. Az október 10-én kikelt fióka az intézményben világra jött első királypingvin 2008 óta. (MTI/EPA/Wallace Woon)
Nyitókép: WALLACE WOON

Új alkalmazás érkezik a Facebooktól

Sajtóinformációk szerint a cég hónapok óta fejleszti LOL nevű alkalmazását.

A Facebook hónapok óta dolgozik a LOL elnevezésű applikáción, ami vicces videókat és gifeket tartalmazna mindenféle témakörben (például állatok, ugratások, fail-videók) - írta a 24.hu a TechCrunchra hivatkozva. Az alkalmazásba a felhasználók maguk is tölthetnek majd fel saját mémeket, a kínálat javát azonban a Facebook legnépszerűbb mémes oldalairól válogatott népszerű tartalmak jelentik majd.

A lap szerint erre azért van szükség, mert a fiatalabb korosztály egyre inkább elfordul a Facebooktól, és a vizuálisabb platformokat használják aktívabban, mint az Instagram vagy a Snapchat.

Mint írják, a LOL-ban is lenne hírfolyam, az úgynevezett Daililies szekció pedig a Snapchat felfedezőjéhez hasonlóan témák szerint ajánl fel tartalmakat. A posztokra háromféle reakció közül választhatunk: „Funny” (vicces), „Alright” (rendben van), vagy „Not Funny” (nem vicces).

Az alkalmazás bétáját egyelőre szűk körben tesztelik amerikai középiskolai diákok.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×