INFORÁDIÓ 

2018. május 20. vasárnap
Bernát, Felícia

Trump menye kórházba került, miután fehér por tartalmú levelet kapott

Infostart
Elővigyázatosságból egy manhattani kórházba szállították Vanessa Trumpot, ifjabb Donald Trump feleségét, miután levelet kapott, amiben gyanús anyag volt.

A New York-i tűzoltóság szerint összesen három embert vittek kórházba azután, hogy Donald Trump amerikai elnök menye kibontott egy fehér porral teli borítékot – írja az NBC News.

Egyelőre nincs olyan hír, hogy bárki megsérült volna, illetve hogy a levél valamiféle veszélyes anyagot tartalmazott volna. Az eddigi információk alapján kukoricakeményítő lehetett a borítékban, a levél címzettje pedig Vanessa Trump férje, ifjabb Donald Trump volt. 

Trump elnök ügyvédje, Michael Cohen kifakadt az eset után közleményben: „Milyen zavarodottnak kell lennie egy embernek, hogy azt tegye, amit tett egy ötgyerekes anyával? Ez a veszélyes és vakmerő tett túlmegy a politikai különbségeken.”

„Senki sem érdemli meg, hogy így megijesszék

– írta Twitterre az elnök lánya, Ivanka Trump. Ifjabb Donald Trump pedig undorítónak nevezte a történteket egy Twitter-bejegyzésében, de azt is megírta, hogy mindenki biztonságban van.

A titkosszolgálat jelenleg nyomozást folytat az ügyben, azonban a részletekről további információkat nem árult el a sajtónak.

A címlapról ajánljuk