eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Megnevezték a londoni merénylet negyedik áldozatát is

Megnevezték a londoni merénylet negyedik áldozatát is

Egy 75 éves férfi volt a londoni merénylő negyedik áldozata: Leslie Rhodest a Westminster hídon ütötte el a támadó. Ezzel a rendőrség már három áldozat nevét hozta nyilvánosságra, valamint a parlament épületénél megkéselt rendőrét.

Leslie Rhodes a dél-londoni Streathamből érkezett, őt is a hídon gázolta el Khalid Masood - közölte a BBC.

A legfrissebb mérleg szerint a szerdai merényletnek 50 sérültje volt, közülük még 31-en szorulnak kórházi kezelésre, és egyikük van életveszélyes állapotban. A súlyos sérültek közül ketten rendőrök.

A brit rendőrség közölte, "jelentős letartóztatásokat" hajtott végre az üggyel kapcsolatban, de továbbra is várja a lakossági információkat Khalid Masoodról, aki még Adrian Russell Ajao néven született a kenti Dartfordban.  

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×