eur:
392.62
usd:
366.17
bux:
66768.87
2024. április 25. csütörtök Márk
Megdöbbentő videón Kim Dzsong Nam meggyilkolása

Megdöbbentő videón Kim Dzsong Nam meggyilkolása

Egy japán tv-társaság közzétette azokat a felvételeket, amelyeken állítólag Kim Dzsong Nam megmérgezése látható.

A biztonsági kamerák sokszor szemcsés és elmosódott képein az látszik, hogy két nő megközelít egy férfit, és egyikük hátulról átnyúl a feje fölött, és

valamit pár másodpercre rászorít a szájára.

Ezután a két nő nyugodtan elsétál.

Később az is látszik, hogy a férfi a szemeire mutatva segítséget kér a reptér dolgozóitól, akik orvoshoz kísérik. Kim nem sokkal később már halott volt. A malajziai hatóságok hétfőn úgy nyilatkoztak, hogy a boncolás eredménye akár már szerdára elkészülhet.

Kim Dzsong Namot, a néhai diktátor, Kim Dzsong Il legidősebb fiát egy hete gyilkolták meg a Kuala Lumpur-i repülőtéren. Két nő valamilyen mérgező folyadékot kent vagy fújt az arcába. Egyikük azt vallotta, azt hitte, hogy kandi kamerás beugratásba vonták be. Négy embert, köztük egy észak-koreai férfit őrizetbe vettek Malajziában. A malajziai hatóságok szerint négy észak-koreai gyanúsított - 33 és 57 év közötti férfiak - még a gyilkosság napján elmenekült az országból, és visszatért Phenjanba.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 13:44
×
×
×
×