INFORÁDIÓ 
2019. szeptember 20. péntek
Friderika

kim dzsong nam

2019.06.12. 07:48

Fura incidens Trump és Észak-Korea között

Akár még igaz is lehet, hogy Kim Dzsong Un féltestvére a CIA-nek kémkedett. Az országok elnökei mindenesetre mosolyognak. Kim Dzsong Nam pedig már halott.
2019.03.11. 16:35

Elengedték a Kim Dzsong Nam meggyilkolásával vádolt egyik nőt

Visszavonta a maláj főügyész a gyilkosság vádját az észak-koreai vezető féltestvére, Kim Dzsong Nam kivégzése ügyében. A férfit két éve mérgezte meg egy indonéz és egy vietnámi származású nő a Kuala Lumpuri-i repülőtéren, akik azonban azt állítják: azt hitték, csak egy csínyben vesznek részt.
2017.02.28. 16:24

Ők ölték meg Kim Dzsong Namot - halálbüntetés vár rájuk

Egy vietnami és egy indonéz nőt gyanúsítanak a malajziai hatóságok azzal, hogy az észak-koreai vezető, Kim Dzsong Un féltestvérét, Kim Dzsong Namot vegyi fegyvernek minősülő VX idegméreggel meggyilkolta. Ha megáll a vád, halálbüntetés vár rájuk.
2017.02.27. 10:44

Kiderült, kik szervezték meg a testvérgyilkosságot

Az észak-koreai állambiztonsági minisztérium és az ország külügyminisztériuma szervezte meg Kim Dzsong Un diktátor féltestvérének, Kim Dzsong Namnak a meggyilkolását - közölték hétfőn dél-koreai parlamenti képviselők, akiket az ország hírszerzése tájékoztatott az ügyről.
2017.02.27. 08:00

Esélye sem volt Kim Dzsong Namnak

Vegyi fegyverrel, VX idegméreggel gyilkolták meg a Kuala Lumpur-i repülőtéren az észak-koreai vezető féltestvérét – erősítette meg Malajzia egészségügyi minisztere.
2017.02.26. 08:39

Újabb részletek Kim Dzsong Nam haláláról

Nem találtak veszélyes anyagot a Kuala Lumpur-i repülőtéren, ahol február 13-án idegméreggel megölték Kim Dzsong Namot, az észak-koreai kommunista diktátor, Kim Dzsong Un féltestvérét - jelentette be vasárnap a malajziai rendőrség.
2017.02.24. 19:32

Ezért ölhették meg Kim Dzsong Namot

A legújabb feltételezések szerint idegméreg végezhetett Kim Dzsong Nammal, Kim Dzsong Un észak-koreai vezető féltestvérével – ha egyáltalán ő halt meg február 13-án a Kuala Lumpur-i reptéren, hiszen a holttest személyazonossága még nem bizonyított. Megölésével azt a tervet akarták meghiúsítani, hogy egy Észak-Koreát kritizáló propagandafigurát csináljanak belőle – mondta Csoma Mózes, az ELTE Koreai Tanszékének vezetője.
2017.02.24. 06:24

Így ölhették meg Kim Dzsong Namot

Idegmérget találtak az észak-koreai diktátor, Kim Dzsong Un féltestvére, a múlt héten meggyilkolt Kim Dzsong Nam arcán és szemén - adta hírül pénteken a malajziai rendőrség.
2017.02.22. 07:58

A malajziai rendőrség szerint tudták, mit tesznek Kim gyilkosai

Kim Dzsong Un észak-koreai diktátor féltestvére, Kim Dzsong Nam gyilkosai tudták mit tesznek, a két nőt felkészítették, hogy mérget kenjenek Kim arcára, majd kezet mossanak - mondta el szerdai sajtótájékoztatóján Khalid Abu Bakar, a malajziai rendőrség főfelügyelője.
2017.02.18. 12:06

Ismét felboncolták Kim Dzsong Nam testét

A malajziai hatóságok ismét felboncolták Kim Dzsong Un észak-koreai vezető Kuala Lumpurban meghalt féltestvérét, Kim Dzsong Namot - közölték szombaton hivatalosan. A rendőrség közben őrizetbe vette a feltételezett gyilkosság negyedik gyanúsítottját, egy 46 éves észak-koreai férfit.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018