eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien

Földcsuszamlás volt a kedvelt üdülőhelyen

Tizenkét ember meghalt, és öten megsérültek földcsuszamlásokban az Indonéziához tartozó Bali szigetén - közölte pénteken az indonéz katasztrófavédelmi hivatal.

A turisták körében népszerű szigeten Kintamani körzetében három falu több lakóházát temette maga alá a Mount Batur vulkán lejtőiről lezúduló sár. Csütörtök este három helyen is megmozdult a heves esőzések miatt erősen felázott a talaj.

A helyi hatóságok arra figyelmeztették a környékbeli lakosokat, hogy az esőzés a hét végén sem áll el, és a vulkán meredek lejtőin fennáll az újabb földcsuszamlás veszélye, illetve árvizek is előfordulhatnak.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×