eur:
387.14
usd:
356.17
bux:
68088.24
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Timosenko hétfőn Moszkvába utazik?

Moszkvába utazik március 3-án Julija Timosenko volt ukrán kormányfő, a Haza (Batykivscsina) párt elnöke, hogy a krími válságról tárgyaljon - jelentette szombaton az UNN ukrán hírügynökség Pavlo Nuszra, a Nemzeti Megmentési Civil Bizottság civil szervezet elnökére hivatkozva.

"Amennyiben a Timosenko-látogatásról szóló hírt megerősítik, követelnünk kell, hogy a tárgyalások nyilvánosak legyenek és külföldi megfigyelők részvételével folytatódjanak, az esetleges "folyosói" megállapodások megelőzése érdekében" - hangsúlyozta Nusz Facebook-oldalán.

Julija Timosenkót az ukrán parlament döntése alapján február 22-án helyezték szabadlábra. A volt kormányfő hétéves börtönbüntetését töltötte, amelyre 2011 októberében ítélték hivatali hatalommal való visszaélés vádjával. Kiszabadulása után Timosenko gyógykezelésre Németországba utazott.

Az UNN értesülései szerint Timosenko maga döntött az utazásról Vlagyimir Putyin orosz elnökkel történt előzetes egyeztetés alapján.

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×