eur:
386.92
usd:
355.56
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Timosenko súlyos beteg?

Rosszabbodott a bebörtönzött Julija Timosenko egészségi állapota - állítja az ukrán ellenzéki politikus ügyvédje.

Szerhij Vlaszenko szerint az egykori kormányfő hátfájdalmai olyan intenzívvé váltak, hogy Timosenko idegen segítség nélkül képtelen mozogni. Börtöncellájában ráadásul 14 fok van, ami szintén nem segíti elő gyógyulását - írták csütörtöki ukrán újságok az ügyvédet idézve.

Timosenkót októberben hét év szabadságvesztésre ítélte egy bíróság arra hivatkozva, hogy miniszterelnöksége idején - hatalmával visszaélve - olyan gázszállítási szerződést írt alá Oroszországgal, amely előnytelen volt Ukrajnára nézve. A vádlott fellebbezést nyújtott be, az újabb tárgyalást decemberre tűzték ki.

Címlapról ajánljuk

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vox
Patrióta harcosokról beszélt üzenetében Orbán Viktor

Sok patrióta harcosra van szükségünk Európában - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök videóüzenetében, amelyet a jobboldali spanyol Vox párt EuropaViva24 elnevezésű politikai nagygyűlésén vetítettek le Madridban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×