eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Lezuhant egy Mi-8-as helikopter Volgográd közelében

Lezuhant egy Mi-8 típusú helikopter szerdán az oroszországi Volgográd közelében, és nyolc utasa közül hat meghalt - jelentették orosz hírügynökségek hatósági forrásokra hivatkozva.

A helikopter egy gázvezeték fölött repült, amikor lezuhant - mondta a RIA Novosztyinak a légiforgalmi hatóság egyik tisztségviselője.

A helikopter reggel nyolc órakor (közép-európai idő szerint hatkor) szállt föl a Moszkvától ezer kilométerre délkeletre fekvő Volgográdból, és két órával később veszítette el a rádiós kapcsolatot a földi irányítókkal - mondta a nyilatkozó.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, mit várnak a mesterséges intelligenciától a cégek pénzügyi vezetői

Kiderült, mit várnak a mesterséges intelligenciától a cégek pénzügyi vezetői

A PwC által megkérdezett pénzügyi vezetők 66 százaléka idén már úgy gondolta, hogy a mesterséges intelligenciának jelentős hatása lesz a vállalati folyamatokra a következő három évben. Egy évvel ezelőtt még jóval kevesebb, alig valamivel 50 százalék feletti volt ez az arány. Az InfoRádió Balogh Zoltánt, a PwC számviteli tanácsadás igazgatóját kérdezte.

Fagypont és 20 fok közötti kanyarok: időjárás a jövő héten

Kedden ugyan elszórtan előfordulhat eső, zápor, de alapvetően csendes, őszi idő várható a jövő héten több-kevesebb napsütéssel és 20 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletekkel. A hét második felében a szélvédett, hidegre hajlamos helyeken fagypont köré is hűlhet a levegő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×