eur:
396.54
usd:
371.08
bux:
71013.43
2024. június 26. szerda János, Pál
FedEx, amerikai logisztikai vállalat. Forrás: Wikipédia
Nyitókép: Forrás: Wikipédia

Tömeges elbocsátásra készül Európában a FedEx

Az amerikai logisztikai vállalata 1700-2000 alkalmazottjától válik meg Európában a következő 18 hónapban.

A világ egyik vezető csomagszálltó cége költség csökkentéssel indokolta a döntést. A FedEx úgy számol, hogy az elbocsátásokkal kapcsolatos kiadások 250-375 millió dollárt tesznek ki, miközben számításai szerint a munkahelyek számának csökkentésével évi 125-175 millió dollárt fog megtakarítani a júniussal kezdődő következő pénzügyi évtől.

Márciusi negyedéves jelentésében a FedEx jelezte, hogy Európában továbbra is kihívásokkal teli az üzleti környezet és azt is, hogy a cég optimalizálni tervezi a kiadásokat.

Címlapról ajánljuk
Már a negyeddöntőben egymást mészárolják a legnagyobb esélyesek
Horrorág az Eb-n

Már a negyeddöntőben egymást mészárolják a legnagyobb esélyesek

Ha nem az Európa-bajnokságon eddig látott teljesítményből, hanem az előzetes várakozásokból, sőt a keretek erősségéből, piaci értékéből indulunk ki, elképesztő erőkülönbség mutatkozik az úgynevezett felső és alsó ág között az egyenes kieséses szakasz kezdete előtt.

Elemzők az Arénában: a Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában

Az európai parlamenti választás belpolitikai tanulságairól, a Magyar Péter-jelenség okairól és következményeiről és a főpolgármester-választás politikai utórezgéseiről is beszélt Böcskei Balázs, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
Amerikai modelljeit hívja vissza a VW

Amerikai modelljeit hívja vissza a VW

A Volkswagen ismét visszahívási akciót indít az Egyesült Államokban, ezúttal több mint 271 ezer jármű érintett egy potenciális vezetékezési hiba miatt, amely az első utasoldali légzsákokat hatástalaníthatja. Az amerikai autóbiztonsági felügyelet (NHTSA) szerdai közleménye szerint a probléma komoly biztonsági kockázatot jelenthet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×