eur:
392.59
usd:
362.84
bux:
65938.65
2024. március 1. péntek Albin
Nyitókép: Facebook/Budapesti Karácsonyi Vásár / Budapest Christmas Fair

A héten is támad a NAV, számos helyszínen lesz speciális ellenőrzés, itt a lista

Hol és kik számíthatnak nagyobb valószínűséggel operatív ellenőrzésre a december 4-én kezdődő héten?

Az uzletem.hu szedte össze a NAV honlapján található Adótraffipax aloldalon fellelhető információkat. Minden helyen lehet számítani arra, hogy a pontos számlaadást is ellenőrizni fogják. Vannak azonban konkrét helyek, időpontok és célcsoportok is. Mi ezeket válogattuk ki.

Kelet-Budapest

A NAV Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai december 4. és 8. között ellenőrzik az édesség- és ajándékárusokat. A revizorok a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatottak bejelentését, valamint az online pénztárgépek használatát vizsgálják.

Bács-Kiskun vármegye

A NAV Bács-Kiskun Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai decemberben a kitelepüléseken, piacokon és a bevásárlóközpontokban, az ünnepekhez köthető szezonális termékek és népszerű ajándékok árusítóinál, vendéglátóknál és szolgáltatóknál ellenőriznek a vármegye egész területén. Külön említik az alábbi helyszíneket.

 • december 5. kedd: Kecel
 • december 7. csütörtök: Szabadszállás

Baranya vármegye

A NAV baranyai munkatársai december 4. és 10. között

 • kedden Pécsett, az édességboltokat,
 • szerdán Mohácson, a cukrászdákat és kávézókat,
 • pénteken pedig szintén Pécsett az iskolabüféket

ellenőrzik.

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye

A NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai december 4. és 7. között a vendéglátóhelyeken vizsgálják a nyugta- és számlaadást, valamint az alkalmazottak bejelentését.

Békés vármegye

A NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai december 4. és 8.között a húsboltokban és a hentesáruüzletekben végeznek próbavásárlást. A revizorok a foglalkoztatottak bejelentését, valamint az online pénztárgépek használatának szakszerűségét ellenőrzik.

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye

A NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai december 4. és 7. között a vendéglátóhelyeken vizsgálják a nyugta- és számlaadást, valamint az alkalmazottak bejelentését.

Győr-Moson-Sopron vármegye

A NAV Győr-Moson-Sopron Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai november 6. és december 15. között a szépségápolási, illetve a csapatépítő szolgáltatásokat kínáló vállalkozásokat ellenőrzik.

Fejér vármegye

A NAV Fejér Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai december 4-én a Baracson működő vállalkozásoknál ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépekkel kapcsolatos kötelezettségeket, a foglalkoztatottak bejelentését és az áruk eredetét.

Nógrád vármegye

A NAV Nógrád Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága december 4. és 8. között az alábbiak szerint tervez helyszíni ellenőrzéseket:

 • december 4. hétfő: Salgótarjáni járás
 • december 5. kedd: Bátonyterenyei járás
 • december 6. szerda: Balassagyarmati járás
 • december 7. csütörtök: Pásztói járás
 • december 8. péntek: Szécsényi járás

Pest vármegye

Az igazgatóság munkatársai december 4. és 6. között a vállalkozásokat ellenőrzik Vácon. A revizorok a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az online pénztárgéppel kapcsolatos szabályok betartását vizsgálják, valamint a foglalkoztatottak társadalombiztosítási bejelentését.

Somogy vármegye

A NAV Somogy Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága a 49–51. héten a fenyőfaárusokat, az édességgel és kézműves termékekkel kereskedőket, a zöldség- gyümölcskereskedőket, valamint a hús- és halárusokat ellenőrzik.

Tolna vármegye

Az ellenőrzések várható helyszínei:

 • december 5. kedd: Dunaföldvár
 • december 6. szerda: Szekszárd
 • december 7. csütörtök: Tamási

Veszprém vármegye

A NAV Veszprém Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai december 4. és 8. között az alábbi járásokban ellenőrzik az ajándék- és édességkereskedőket:

 • december 4. hétfő: Veszprém
 • december 5. kedd: Balatonfüred
 • december 6. szerda: Balatonalmádi
 • december 7. csütörtök: Pápa
 • december 8. péntek: Várpalota
Címlapról ajánljuk
Elemző az átfogó jelentésről: Párizs kezd rájönni, hogy a migráció nem mehet így tovább

Elemző az átfogó jelentésről: Párizs kezd rájönni, hogy a migráció nem mehet így tovább

A francia kormány nem fordít elegendő forrást az illegális bevándorlás elleni küzdelemre. A francia számvevőszék jelezte, hogy a kitoloncolások száma elenyésző, miközben félmillióra becsülik az országban jogellenesen tartózkodók számát, ezért a jelenleginél nagyobb anyagi ráfordítást szorgalmaz az illegális migráció elleni küzdelem hatékonyabbá tételére. Az InfoRádió Gönczi Róbertet, a Migrációkutató Intézet elemzőjét kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.01. péntek, 18:00
Kandrács Csaba
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Szép pluszban zártak az amerikai indexek

Szép pluszban zártak az amerikai indexek

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően emelkednek az európai tőzsdék is, Amerikában pedig szintén jó hangulatban telt a kereskedés, az emelkedést a Nasdaq vezette.  Igencsak eseménydúsan telik a nap a magyar tőzsdén, az osztalékról szóló bejelentés hatására kilőtt a Duna House, de szenved a Masterplast és az AutoWallis is. A hazai blue chipek közül pedig csak az OTP árfolyama van pluszban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. február 29. 21:26
×
×
×
×