eur:
394
usd:
363.82
bux:
66169.03
2024. március 1. péntek Albin
Nyitókép: Pixabay

Eggyel nőtt a december 24-én zárva tartó áruházak sora, sőt

December 24-én és 31-én is zárva tart a DIEGO teljes magyarországi bolthálózata – erről határoztak az üzleteket üzemeltető franchise partnerek azt elősegítendő, hogy a munkavállalók és a családi vállalkozások tagjai egyaránt a szeretteik körében tölthessék az ünnepeket – derül ki közleményükből.

Nem csupán szenteste napján, hanem december 31-én is zárva tartanak a teljes mértékben hazai tulajdonú, nemzetközi franchise kereskedelmi hálózatot működtető DIEGO magyarországi boltjai. A nyitvatartás átalakítása az év végi ünnepekre már a korábbi években is felmerült, erről azonban eddig egyedileg határozott a DIEGO száz magyarországi üzletét működtető közel nyolcvan magyar családi vállalkozás.

„Közösen és egyhangúlag döntöttük el, hogy 24-én és 31-én egyaránt pihenőt adunk a bolti dolgozóknak, akik mögött nagyon nehéz és kemény év áll” – idézi Varga Balázs, a DIEGO ügyvezető igazgatója szavait a Pénzcentrum. Így az alkalmazottak és az üzemeltető franchise partnerek egyaránt a hozzájuk legközelebb állókkal készülhetnek az év talán legfontosabb családi ünnepére.

Címlapról ajánljuk
Baán László: nagyon-nagyon meggyőző Demeter Szilárd érvelése
Aréna

Baán László: nagyon-nagyon meggyőző Demeter Szilárd érvelése

Az integrációnak lehetnek előnyei – így kommentálta a Széchényi Ferenc Közgyűjteményi Központ létrejöttét az InfoRádió Aréna című műsorában Baán László. A Szépművészeti Múzeum főigazgatója azt mondta, az új kulturális holdingon belül az egyes intézmények megtartják az önállóságukat, de a központ – ami minisztériumi hatásköröket vesz át – számos téren összhangot teremt majd köztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.01. péntek, 18:00
Kandrács Csaba
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×