eur:
394.36
usd:
370.28
bux:
65125.52
2024. április 22. hétfő Csilla, Noémi
Old fashioned sign in the window of a shop saying in Hungarian ZĂĄrva, meaning in english Closed.
Nyitókép: Gwengoat/Getty Images

Nincs megállás: újabb áruházlánc döntött a december 24-i boltzárról

Béremeléssel és december 24-ei zárvatartással készül a JYSK a karácsonyra

A Lidlhez, a Penny Markethez és a Rossmann-hoz csatlakozva, december 24-i zárvatartással és előrehozott béremeléssel készül a JYSK dán kiskereskedelmi lánc az év végére. Ráadásul a cég közleményéből kiderült: az üzletek 2018 óta, azaz idén hatodik éve tartanak zárva karácsonykor országszerte.

A JYSK 94 áruháza országszerte zárva tart december 24-én, ezzel segítve, hogy a munkatársak pihenni tudjanak a megfeszített ünnepi időszakban. Az áruházak december 22-én és 23-án lesznek nyitva, az ünnepek után pedig először december 27-én nyitnak ki.

Az áruházi munkatársaknak pedig 2023 december elsejétől átlagosan 20 százalékkal emelkedik majd a fizetésük. 2022 januárja óta összességében a JYSK-áruházakban dolgozók bére átlagosan 45 százalékkal nőtt. A JYSK-nek Magyarországon a retail üzletágban több mint 800 aktív munkavállalója van és az üzletnyitások is folyamatosak: 2023 decemberében még további két új áruház nyílik meg, de folyamatosan újulnak meg a meglévő üzletek is.

A JYSK 94 magyarországi áruházában, valamint az ecseri logisztikai központjában jelenleg több mint ezer munkavállalót foglalkoztat.

Címlapról ajánljuk
Somkuti Bálint: pénz lesz Ukrajna támogatására, csak fegyver és lőszer nem

Somkuti Bálint: pénz lesz Ukrajna támogatására, csak fegyver és lőszer nem

Az amerikai képviselőház hosszú viták után szombaton elfogadta az Ukrajnának, Izraelnek és Tajvannak szánt 95 milliárd dolláros segélycsomagról szóló törvényjavaslatot. A Mathias Corvinus Collegium Geopolitikai műhelyének kutató tanára szerint a szállítási képesség okozhatja a legnagyobb problémát Ukrajnának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×