eur:
389.69
usd:
363.8
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
fotó: szerencsejáték zrt.
Nyitókép: szerencsejáték zrt.

Újabb szerencsejáték lesz drágább

Már csak a Kenó olcsó, de annak az ára is emelkedik szeptember 10-vel.

A Kenó ára szeptember 10-én 17.30-perctől emelkedik - tájékoztatta a szerencsejátékok eladásával is foglalkozó üzleteket a Szerencsejáték Zrt.

300 forintról 350-re emelkedik az ára.

Ahogy arról korábban beszámoltunk szeptembertől változik az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapjáték ára, továbbá a Joker alapdíja is. A legnépszerűbb számsorsjátékok alapdíjai egységesen 50 forinttal kerültek majd többe.

Az Ötöslottó esetében átlagosan 17 százalékkal nő a nyeremények, míg a fix nyeremények összege a Joker esetében közel ötödével emelkedik.

A játékok fogadási idejéhez igazítottan az első alapdíj változás a Skandináv lottót érinti, amely esetében augusztus 30. 21:30-tól már kizárólag az új, 400 forintra módosult alapdíj megfizetésével lehetett szelvényt feladni. Az Ötöslottóra és Jokerre fentiek szeptember 2-án 20:30-tól, Hatoslottóra szeptember 3-án 17:00 órától vonatkoznak.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×