eur:
392.15
usd:
366.7
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: NAV

Formula versenyautókat kínál eladásra Varga Mihály

A pénzügyminiszter a Facebook-oldalán népszerűsíti az adóhivatal egyik árverését.

"Igazi ritkaság az adóhivatal árverésén: Formula versenyautókra lehet licitálni. Az árverés március 26-án indul és március 29-ig tart. Ön szerint a Renault vagy a BMW modellje az erősebb?" – írja Varga Mihály pénzügyminiszter a hivatalos Facebook-oldalán.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal árverési oldalán meg is lehet találni a posztban szereplő járműveket. Az egyik egy Formula Renault 2000 versenyautó, amelyet 2002-ben gyártottak, és hirdetmény szerint szervizelés alatti állapotban van, de üzemképes a kocsi, viszont az elárverezett vagyontárgyakért sem az adós, sem az adóhatóság jótállással nem tartozik. Az autó becsértéke 12,5 millió forint, a minimális ajánlati ár ennek a fele, 6,25 millió forint. Az autót Jászberényben lehet megtekinteni.

A másik egy Formula BMW 2005-ből, ez is üzemképes, szintén Jászberényben áll, és erre sincs garancia. A becsértéke 5 millió forint, a minimális ajánlati ár pedig ugyancsak a fele, 2,5 millió forint.

Igazi ritkaság az adóhivatal árverésén: Formula versenyautókra lehet licitálni. ? Az árverés március 26-án indul és...

Közzétette: Varga Mihály2021. február 22., hétfő

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×