eur:
395.36
usd:
366.48
bux:
65560.76
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Knáb Erzsébet megválik igazgatósági tagságától az Audinál

A jövőben az igazgatóság elnökének megbízottjaként a vállalat magyarországi és közép-kelet-európai régióban végzett tudományos, felsőoktatási és politikai kapcsolatainak továbbfejlesztése érdekében folytatja tevékenységét.

Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja 2021. május 31-i hatállyal saját kérésére megválik igazgatósági tagságától. A jövőben az igazgatóság elnökének megbízottjaként a vállalat magyarországi és közép-kelet-európai régióban végzett tudományos, felsőoktatási és politikai kapcsolatainak továbbfejlesztése érdekében folytatja tevékenységét. A stratégiai tanácsadói tevékenység közvetlenül az Audi Hungaria igazgatósága elnökéhez rendelt feladatkör.

A vállalat az új személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tag személyéről későbbiekben ad tájékoztatást.

Knáb Erzsébet nagymértékben meghatározta a vállalat elmúlt tíz évének üzleti tevékenységét, ebből nyolc évet igazgatósági tagként - közölte a vállalat.

Eddigi munkáját Sabine Maaßen, az AUDI AG személyügyért és szervezetért felelős igazgatótanácsi tagja és Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke is megköszönte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 10:22
×
×
×
×