eur:
393.77
usd:
365.51
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Az MKB Bank márvány cégtáblája a központi székháza kovácsoltvas bejárati kapuja mellett a főváros V. kerületében, a Váci utca 38-ban. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Új vezérigazgató-helyettes az MKB Banknál

Fenyvesi Csaba Gábor, az MKB Bank pénzügyi és operációs vezérigazgató-helyettese távozik a banktól, feladatait Nyemcsok János vezérigazgató-helyettes veszi át - írja a pénzintézet közleménye alapján a Portfolio.

A közlemény szerint Fenyvesi Csaba Gábor, az MKB Bank pénzügyi és operációs vezérigazgató-helyettesének munkaviszonya 2020. május 13. napjával közös megegyezéssel megszűnt.

Fenyvesi Csaba Gábor több mint másfél évtizedes nemzetközi akvizíciós tanácsadói és hitelintézeti tapasztalattal 2017 márciusától az MKB Bank pénzügyi ügyvezető igazgatója, 2019. január 1. – március 31. között pénzügyi és operációs ügyvezető igazgatója, 2019. április 1-től pénzügyi és operációs vezérigazgató-helyettese volt. Ezen időszak alatt a társaság bevezetésre került a Budapesti Értéktőzsdére, teljesítette az EU felé tett vállalásait, csatlakozott az Azonnali Fizetési Rendszerhez és kiszervezte informatikai tevékenységét.

Az MKB Bank pénzügyi és operációs területének élére Balog Ádám elnök-vezérigazgató 2020. május 14-i hatállyal Nyemcsok János vezérigazgató-helyettest nevezi ki.

Nyemcsok János 1992 és 2008 között vezetői pozíciókat töltött be az MKB Bank Treasury és a kockázatellenőrzési igazgatóságán. 2013-tól a Magyar Nemzeti Bankban a SREP és a Validációs Főosztályt vezette, valamint a Módszertani Bizottság helyettes vezetőjeként is sikereket ért el. 2014 decemberétől az MKB Bank kirendelt szanálási biztosa volt. 2015-ben visszatért a kereskedelmi bankok világába, ahol az MKB Bank Kockázatellenőrzési Igazgatóságának vezetője, majd 2016-tól az Integrált Kockázatellenőrzés, a Piaci és Likviditási Kockázatellenőrzés szakterületek, valamint a Tőkemenedzsment Igazgatóság ügyvezető igazgatója lett. 2017 óta a bank általános vezérigazgató-helyettese, 2018 decembere óta az EU Vállalásokért felelős általános vezérigazgató-helyettese. 2016 áprilisa óta az MKB Bank Felügyelőbizottságának munkavállalói képviselő tagja - idézi a közleményt a Portfolio.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×