INFORÁDIÓ 
2020. január 21. kedd
Ágnes

ott-one

részvény

tőzsde

bejelentés

Nagy tőzsdei bejelentés érkezett

Nagy tőzsdei bejelentés érkezett

Infostart

Az OTT-One részvényeinek kereskedését már pénteken felfüggesztették a hétfői napra, az végül fél 3-kor indulhatott újra.

A pénteki piaczárást követően azt közölte az OTT-One, hogy hétfőn egy nagy bejelentés miatt nem lehet kereskedni a részvényeivel.

Közben eljött a bejelentés napja, amelyről a Portfolio.hu írt.

  • A cég egy magyar megrendelővel a vállalat közel 2 milliárd forint összegű keretszerződést kötött
  • Az OTT-One nyilvános kibocsátást hajt végre a Budapesti Értéktőzsdén.

A lap emlékeztet: az OTT-One tavaly 1,7 milliárd forint árbevételt ért el, így a keretösszeg meghaladja a vállalat egész éves bevételét. A speciális és innovatív informatikai, valamint információbiztonsági fejlesztésekről szóló megrendelés nem egy évre szól, a fejlesztési munkálatok bizonyos részei 2020-ban járnak majd le, ugyanakkor a vállalat várakozása az, hogy a fejlesztési munkálatok több mint fele még az idei évben teljesítésre kerül. A fejlesztési munkálatok során az OTT-One saját védett és minősített szerverparkját is hasznosítja majd.

Az OTT-One egy hazai informatikai vállalat, amely négy fő szegmensben - video streaming, biztonságtechnika, online oktatás, e-sport - kínál szolgáltatásokat.

Az OTT-One tulajdonosi struktúrája rendkívül felaprózott, két nagyobb, 5 százalék feletti tulajdonosa van, a közkézhányad közel 85 százalék.

Nyitókép: Pexels
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018