eur:
394.78
usd:
370.89
bux:
65150.27
2024. április 19. péntek Emma

Ma is akadozik az OTP internetbankja

Szerda reggel óta ismét csak részlegesen működik az OTP Bank internetbankja és a webshop funkciója - közölte a bank, és hozzátette, nagy erőkkel dolgoznak a rendszer helyreállításán.

"Az OTP Bank internetbankja és a webshop funkciója a tegnapi nap folyamán csak részlegesen működött. A rendszer 21 óra 20-kor helyreállt. Ma reggel 8:25-től azonban a rendszer ismét csak részlegesen működik" - közölte a bank.

Hozzátették: nagy erőkkel dolgoznak a rendszer helyreállításán, amint ez megtörténik, azonnal jelzik.

"Sikertelen belépés esetén javasoljuk megkísérelni az ismételt belépést, ugyanis több százezer tranzakció sikeresen megtörtént tegnap és ma is" - tanácsolta a bank.

Közölték: a POS-en keresztül indított kártyás vásárlásokat a hiba nem érinti, így ügyfeleink az üzletekben zavartalanul tudják a bankkártyát használni.

Az ügyfelek számlájára érkezett jóváírásokat a rendszer kezeli, így mindenki biztonságosan hozzáfér a rendelkezésére álló egyenlegéhez, az ATM-ek üzemszerűen működnek - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×