eur:
392.13
usd:
366.61
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Több vonalon is késnek a vonatok

Nem járnak a vonatok Pilisvörösvár és Piliscsaba között, mert elromlott a vasúti jelző- és biztosítóberendezés, Budapest-Hatvan között síntörés miatt késnek a szerelvények, Nagycenk és Sopron között pedig a leszakadt felsővezeték miatt buszokra kell szállni - tájékoztatta a Mávinform kedd reggel az MTI-t.

A közlemény szerint a Budapest-Esztergom vonalon, Pilisvörösvár és Piliscsaba között elromlott a jelző- és biztosítóberendezés, emiatt szünetel a vonatközlekedés a szakaszon. A szakemberek dolgoznak a berendezés megjavításán, amennyiben ez hosszabb időt vesz igénybe, vonatpótló buszokat állítanak be.

A Budapest-Hatvan elővárosi vonalon 20-30 perccel meghosszabbodik a reggeli vonatok menetideje, mert Gödöllő és Aszód között síntörés miatt a vonatok csak az egyik vágányon közlekedhetnek - jelezték. Várhatóan másfél óra alatt kijavítják a hibát.

A GYSEV-től kapott tájékoztatás szerint a Mávinform közölte: Sopron és Harka között leszakadt a felsővezeték, ezért vonatpótló autóbuszok közlekednek a Szombathely-Sopron vonalon Nagycenk és Sopron között, a Deuschkreutz-Sopron-Bécs vonalon pedig Deuschkreutz és Sopron között. Várhatóan egész délelőtt buszokkal pótolják a vonatokat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×