INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

A Shopline lett a legnépszerűbb 2015-ben

Infostart / InfoRádió
A Shopline kategóriafüggetlen indulóként már negyedszerre nyerte el a legnépszerűbb webáruház címet.

Az Ország Boltja versenyt júliusban indította el az Árukereső.hu piacvezető ár-összehasonlító oldal azzal a céllal, hogy kiderüljön, mely webáruházakat tartják a legjobbnak a vásárlók népszerűségi és minőségi kategóriákban. Az idei az 5. alkalom, amikor az online kereskedelemben tevékenykedő szereplők megmérettetik szolgáltatásukat.

A Shopline az ország egyik legismertebb univerzális webáruházaként az utóbbi évben a mobilos, tabletes felületeken történő elérésben is kiemelkedő forgalmat hozott; a Bookline almárkájával saját ingyenes e-könyv-olvasó okostelefonos applikációval jelentkezett, a bookline readerrel, mely egyre népszerűbb az e-könyvet olvasók körében.

A hazai e-kereskedelmi forgalom évente 20-25 százalékkal bővül, ma már a teljes magyar lakosság egynegyede, azaz több mint 2,3 millió ember vásárol az interneten. Ez a növekedés látható a versenyre jelentkezők számában is: idén összesen 818 webáruház részvételével zajlott a megmérettetés, amely 31 százalékos növekedést jelent a tavalyi évhez képest.

A népszerűségi kategóriákban induló 402 webshopra több mint 110 000 szavazat érkezett. Az Ország Boltja díjátadó gála a kulturális Világörökség részévé választott Várkert Bazárban rendezték meg 2015. október 8-án.

A címlapról ajánljuk