eur:
389.65
usd:
363.79
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A Magyar Telekomnál is különválik a vezérigazgatói és az elnöki pozíció

A Magyar Telekom igazgatósága Kerstin Günthert választotta a testület elnökévé, a vezérigazgató és az igazgatósági elnök pozíciójának szétválasztása nem érinti Christopher Mattheisen vezérigazgatói feladatkörét és igazgatósági tagságát - közölte a távközlési társaság az MTI-vel.

Az igazgatóság döntésével a Magyar Telekomnál is különválik a vállalat irányítása és az igazgatóság elnöki feladata, ami összhangban áll számos, a Deutsche Telekom csoporthoz tartozó tagvállalat gyakorlatával.

Az új elnök, illetve az igazgatósági tagok megbízatása 2016. május 31-ig, illetve a 2015. üzleti évet lezáró közgyűlésig tart.

Az igazgatóság elnöke, Kerstin Günther 1991-ben csatlakozott a Deutsche Telekom csoporthoz, ahol több vezető pozíciót töltött be és kiterjedt nemzetközi tapasztalatokat szerzett. Így többek között 1997-től 2001-ig a Magyar Telekomnál a szabályozói kapcsolatok, majd a nagykereskedelmi terület vezetője volt. 2012 márciusától a Deutsche Telekomnál az európai technológiai terület vezetője, 13 országban felelős a technológiai terület funkcionális menedzseléséért az európai irányítási területen belül.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×