eur:
391.25
usd:
366.38
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Leányvállalatot alapított a Magyar Posta

A Magyar Posta Zrt. leányvállalatot alapított Posta Paletta Zrt. néven a kedvezményes adózású utalványok kibocsátására - jelentette be Rajnai Attila, a Magyar Posta Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettese.

Rajnai Attila elmondta: reményeik szerint az új típusú szolgáltatással az utalványpiac jelentős szereplőjévé válik a Posta Paletta Zrt., és némileg ellentételezni lehet a hagyományos postai tevékenység - a levél- és csomagforgalom - mérséklődéséből adódó forgalom- és bevételkiesést.

Krátky Attila, a Posta Paletta Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a posta logisztikai adottságaira, hálózatára építve kedvező feltételeket tudnak ajánlani a munkaadóknak és az utalványt elfogadó helyeknek, így reményeik szerint az első teljes üzleti év, 2012 végére a piac meghatározó szereplői közé tartoznak majd.

Számításaik szerint 2011 végén lehet majd először Posta Paletta étkezési utalvánnyal fizetni - mondta a vezérigazgató.

A Magyar Posta 100 millió forint alaptőkével és 150 millió forint tőketartalékkal hozta létre Posta Paletta leányvállalatát áprilisban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×