eur:
394.75
usd:
370.7
bux:
65114.77
2024. április 19. péntek Emma

Két és fél milliárd forintos újabb Audi beruházás Győrben

Bővítik és önálló épületbe költöztetik az Audi Hungaria Kísérleti Motorgyártó Központját (MAC) - áll a társaság közleményében

Egy éven belül egy új központ épül, ahol egy tető alá kerül az összes, kísérleti motorokkal kapcsolatos fejlesztési és gyártási tevékenység. Az új épületkomplexummal egy 2,5 milliárd forintos beruházás valósul meg 7.400 négyzetméternyi területen.

A közlés szerint a jelenlegi 40 mellé a jövő év tavaszáig további 30 munkatársat - magasan képzett mérnököket, technikusokat és berendezés-kezelőket - vesz fel a tavaly elindított MAC, amely lehetővé tette, hogy a szériamotorok gyártása mellett a kísérleti motorok szerelése, analizálása és optimalizálása is Győrbe kerüljön.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×