eur:
393.62
usd:
364.77
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

A T-Mobile-osok 10 percet kapnak kárpótlásként

Délután fél 4-re megszűnt a hívásindítási probléma a Magyar Telekom mobilhálózatában - közölte a társaság. Az előfizetőket 10 lebeszélhető perccel kompenzálják. Fennakadások már csak egy-egy esetben lehetségesek, a szolgáltató azt kéri, hogy ilyenkor az előfizető kapcsolja ki, majd be a készüléket.

A T-Mobile közleménye szerint korábban az ügyfelek jelentős részének hálózaton belüli hívásai sikertelenek voltak, az előfizetők azt tapasztalták, hogy a hívott fél nem elérhető. Tájékoztatásuk szerint a zavart egy éjszakai, előre tervezett munka során keletkezett váratlan szoftverprobléma okozta.

Ennek észlelése után még éjjel megkezdődött a hibaelhárítás, majd a szolgáltatás fokozatosan állt helyre. A Magyar Telekom közölte azt is, hogy bár kötbért nem kell fizetniük, a társaság előfizetőnként 10, hálózaton belül lebeszélhető percet biztosít díjmentesen. Ennek részleteiről később ad tájékoztatást a cég.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×