eur:
389.57
usd:
362.03
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Miként kerülhetők el az uniós pályázatok csapdái?

A Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég szakértői szerint az uniós pályázatok esetében a sikerhez nemcsak egy jól megírt pályázatra, hanem részletes és körültekintő tervezésre is szükség van. A cég szakértője óvta a pályázókat attól, hogy megalapozatlan, irreális vállalásokat tegyenek.

A Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég szakértői szerint az uniós pályázatok esetében a sikerhez nemcsak egy jól megírt pályázatra, hanem részletes és körültekintő tervezésre, dokumentációra is szükség van, olyan előkészített pályázati anyagra, amely évek múlva is kiállja az esetleges ellenőrzés próbáját.

Reiniger Róbert, a Deloitte üzletág-igazgatója a cég csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: a pályázatok megírása során a legjellemzőbb hiba, hogy nem megfelelően állítják össze a hivatalos dokumentációkat.

A szakértő óvta a pályázókat attól, hogy megalapozatlan, irreális vállalásokat tegyenek. Felhívta a figyelmet arra, hogy az egyes pályázati dokumentációkat megfelelő anyagokkal, köztük megalapozott költség-haszonelemzéssel támasszák alá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×