eur:
387.16
usd:
357.32
bux:
67956.54
2024. május 22. szerda Júlia, Rita
okostelefon mobiltelefon
Nyitókép: Pixabay

Új kihívót kap a Google és az Apple

Minden országban és minden eszközön elérhető lesz az újdonság.

Júliusban debütál a Microsoft saját telefonos alkalmazásboltja, amellyel alternatívát állítana a Google Play-nek, illetve az Apple App Store-jának – írja a TechCrunch alapján a 24.hu. A platformon először a cég saját alkalmazásai jelennek majd meg, mint a Candy Crush és a Minecraft, később azonban más kiadók termékei is elérhetőek lesznek rajta.

Sarah Bond, az Xbox elnöke azt is bejelentette, hogy alkalmazásboltjuk kezdetben egy webes felület lesz, nem pedig egy alkalmazás. Ezzel lehetőségük lesz minden országban és minden eszközön jelen lenniük anélkül, hogy más cégek szabályainak és irányelveinek kelljen megfelelniük.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
NATO-országoktól sajátított ki egyoldalúan területeket Moszkva, megérkeztek a várva-várt nyugati szállítmányok a frontra  – Ukrajnai háborús híreink szerdán

NATO-országoktól sajátított ki egyoldalúan területeket Moszkva, megérkeztek a várva-várt nyugati szállítmányok a frontra – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Moszkva új rendeletet adott ki, amelyből kiderül, hogy Oroszország egyoldalúan lépett Finnországgal és a Litvániával közös balti-tengeri határ megváltoztatásában – írja a Kyiv Independent. Az orosz csapatok májusban újabb frontot nyitottak, Harkiv megyében is átlépték a határt, és fokozatosan haladtak előre a második legnagyobb ukrán város felé. A nyomulásukhoz hozzájárult, hogy az ukrán alakulatok súlyos ellátási hiányokat szenvedtek. A helyzet megszűnt a Reuters riportja szerint, ezért a jövőben sokkal nehezebb dolga lesz a támadóknak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×