eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Unsplash

Nagy dologra készülhet a Meta és az LG, borsot törhetnek az Apple orra alá

Az Apple Vision Proval is versenyre kelhet a két vállalat együttműködéséből születő szemüveg, melynek terveit már a napokban elfogadhatják.

Már 2025 első felében felbukkanhat a Meta és az LG közös fejlesztésű VR-szemüvege, ami komoly konkurenciát jelenthet az Apple Vision Pronak - írja a HVG.

A Korea Economic iparági forrásokra hivbatkozva azt állítja, Mark Zuckerberg, a Meta vezérigazgatója szerdán az LG vezérével tárgyal, hogy véglegesítsék a partnerség részleteit. A lap megjegyzi: ez lehet Zuckerberg első nyilvános útja az országba azóta, hogy 2014-ben a Samsunggal tárgyalt a Gear VR-ról.

Fél évvel korábban egy másik lap már írt a Meta és az LG összefogásáról, akkor még a jövőbeni Quest Pro szemüvegek elkészítése kapcsán.

A friss értesülés szerint az új szemüveg szoftveres részét fogja a Meta fejleszteni, de valamilyen formában az LG okostévés rendszere, a webOS is szerephez jut majd

- ez még homályos részlet, de bizonyára valamilyen virtuális tévét jelent majd.

A lap szerint valószínűsíthető, hogy az új szemüveg többre lehet képes, mint a jelenlegi Quest Pro, erre már az új eszköz állítólagos 2000 dolláros ára is utalhat, ami duplája a régebbi modell jelenlegi indulóárának.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×