eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Unsplash.com

Frontális csapadékrendszer éri el Magyarországot

A következő napokban a Louis névre keresztelt ciklon fokozatosan megközelíti a Kárpát-medence térségét. Éjjel még többfelé, majd szombaton már csak az ország keleti felén valószínű gyenge eső, zápor.

Éjjel frontális csapadékrendszer éri el a nyugati határt, amely kelet felé haladva egyre inkább gyengül, szakadozik felettünk. Mögötte a nyugati tájakon elkezd vékonyodni a felhőtakaró, ami szombaton napközben tovább folytatódik, a Dunántúlon már szűrt napsütés is lehet.

A vastag, zárt frontfelhőzet az ország délkeleti, keleti felére összpontosul, a csapadékzóna is kelet felé, délután a Tiszántúlra korlátozódik.

A délies szél továbbra is többfelé lesz élénk, amit helyenként erős lökések kísérhetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 12 fok között várható, az északnyugati tájakon lesz a leghidegebb, a Viharsarokban a legenyhébb idő.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton többnyire 11 és 16 fok között valószínű.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×