eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
fotó: Gödi Hírnök
Nyitókép: Gödi Hírnök

Van egy agglomerációs város, ahol ingyen termálfürdőzhetnek az emberek

A gödi termálfürdőt is üzemeltető szervezet a hétvégén ingyenes belépést biztosít a Gödön élőknek, pontosabban azoknak, akik helyi lakcímkárytával rendelkeznek.

A Gödi Településellátó Szervezet fennállásának 40. évfordulója alkalmából ingyen fürdőzési lehetőséget biztosít a helyben élőknek. Ez azt jelenti, hogy a lakcímkártyájukkal december 8. és 10. között – ezen a héten péntektől vasárnapig –

a gödiek ingyen léphetnek be a városi termálstrandra.

Az egész évben nyitva tartó szabadtéri medencés fürdőben jelenleg egy 34-36 Celsius-fokos termálvízzel töltött medence, valamint egy 26-28 Celsius-fokos vizű sportmedence áll a vendégek rendelkezésére - írja a termalonline.hu.

A Gödön feltörő termálvíz 2002 óta hivatalosan is gyógyvíznek számít.

Legutóbb annak kapcsán írt az oldal a strandfürdőről, hogy itt szokott edzeni Korok Fatima, a szabadtüdős mélymerülés háromszoros világbajnoka.

Fotó: godihirnok.hu.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Szokatlanul erős napkitöréseket észleltek a szondák, de a hétköznapi életet még ezek sem zavarták meg. Erősödő aktivitása miatt azonban a következő bő egy évben nem lehet kizárni, hogy pusztítóbb hatású napviharok is elérik a Földet – fejtette ki az InfoRádióban Kiss L. László Prima Primissima-díjas csillagász, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×