eur:
380.36
usd:
351.39
bux:
58509.85
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Vízimentő az alsóörsi strandon 2020. augusztus 13-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Jön a hidegfront, hová tűnik az októberi nyár?

Egy gyenge hidegfront éri el a Kárpát-medence térségét, ami csak elvétve okoz csapadékot. Szakadozott felhőzete szombaton halad át felettünk, így többórás napsütésre is van kilátás.

A hidegfront meg sem kottyan az itt felejtődött nyárnak, csupán néhány fokkal esnek majd vissza a maximum-hőmérsékletek.

Tehát folytatódik a túlnyomóan derült, száraz idő. Szombat hajnaltól nyugatról kelet felé haladva egy keskeny, szakadozott felhősáv vonul át felettünk, amelyből legfeljebb elvétve lehet kisebb záporeső.

Szombat este keleten még előfordulhatnak felhősebb területek. A légmozgás általában gyenge marad, majd hajnalban északnyugaton, napközben fokozatosan másutt is északnyugatira fordul és megélénkül, helyenként megerősödik a szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 16 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 22 és 28 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Rengeteg kérdést kell tisztázni, de az év végéig le szeretnénk zárni az adásvétel aláírását. A következő hetekben felszáll a füst – mondta az Budapest Airport küszöbön álló megvásárlásáról Nagy Márton az InfoRádió Aréna című műsorában. A gazdaságfejlesztési miniszter beszélt az inflációs várakozásokról, a fogyasztás fellendüléséről, a növekedési kilátásokról és az uniós pénzek nélküli működésről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.05. kedd, 18:00
Kunhalmi Ágnes
a Magyar Szocialista Párt társelnöke
Lebukott az orosz titkosszolgálat, átfogó hibrid műveletekre készültek európai nagyvárosokban

Lebukott az orosz titkosszolgálat, átfogó hibrid műveletekre készültek európai nagyvárosokban

Egy a finn Yle MOT oknyomozó újságírói által megszerzett bizalmas hírszerzési jelentés szerint Oroszország összehangolt titkosszolgálati támadást akart végrehajtani a Finnország és Svédország NATO-csatlakozásának megzavarására. A dokumentum, amelyet egy orosz hírszerzőtiszt készített, olyan stratégiákat vázol fel, amelyek tüntetésnek álcázott destabilizációs hibrid műveletek szervezésére irányulnak. Több európai nagyvárosban is akcióra készültek az oroszok. Az eddigi adatok szerint Moszkva terve az lenne, hogy iszlámellenes demonstrációkkal ugrassza össze az európai államokat Törökországgal.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×