eur:
389.01
usd:
361.34
bux:
68698.95
2024. május 7. kedd Gizella
Gabona ültetvény a Nyírség és a Hajdúság találkozásánál fekvő város határában, amelyen a csapadék, a vízhiány miatt kisebbek az idén a kalászok a szokásosnál, benne kevesebb szem is érlelődött és a napsütés, a forróság miatt kényszerérett lett az őszi árpa. Az őszi vetésű szántóföldi növények aratása az átlagos években június végén szokott kezdődni. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor

Mostantól napokig másik arcát mutatja az időjárás

A sok napsütést csak néhol zavarhatják gomolyfelhők, és egy-két futó zápor is előfordulhat.

Kedden az ország zömén a sok napsütést csak kevés gomolyfelhő zavarja, ugyanakkor a Tiszántúlon lehetnek felhősebb tájak is, arrafelé egy-egy futó zápor sem kizárt. Az északkeleti, északi szél többnyire mérsékelt marad.

A legmagasabb nappali hőmérséklet zömmel 20 és 25 fok között alakul, de északkeleten helyenként 20 fok alatt marad.

Szerdán a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható. Kevés helyen fordulhat csak elő zápor, esetleg egy-egy zivatar. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 6 és 12 fok között alakul, de az északi völgyekben hűvösebb, nagyobb tavaink partján és a városokban enyhébb lesz a reggel. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 26 fok között valószínű - áll az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Címlapról ajánljuk

Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

A Borussia Dortmund egygólos előnnyel kezdi a Bajnokok Ligája-elődöntő ma esti második mérkőzését a Paris Saint-Germain ellen. A sárga-feketék 2013 óta először juthatnak be a fináléba. A helyzet nem egyszerű: a francia bajnok ebben a sorozatban egyszer már legyőzte a Parc des Princes-ben a Dortmundot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Csapást szenvedett az orosz logisztika, beiktatták Vlagyimir Putyint - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Csapást szenvedett az orosz logisztika, beiktatták Vlagyimir Putyint - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

24 óra alatt két települést is elfoglalt az orosz hadsereg Ukrajnában, egyet a harkivi Kupjanszk mellett, egyet a donyecki Avgyijivkától nyugatra. Oroszország kormánya tegnap bejelentette, hogy gyakorlatot tartanak az orosz harcászati csapásmérő erők. Az Egyesült Államok felpörgette az ATACMS típusú nagy hatótávolságú rakéták gyártását, melyből várhatóan Ukrajna is nagy mennyiséggel kap majd. Ma iktatták be Vlagyimir Putyin orosz elnököt újabb hat évre. Két orosz ügynök merényletet tervezett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök ellen. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×