eur:
392.49
usd:
365.87
bux:
66795.47
2024. április 25. csütörtök Márk
Deres növény Zabar közelében 2018. szeptember 26-án. Az Országos Meteorológiai Szolgálat közlése szerint elkezdődött a fagyszezon. Szeptember 26-ra virradóra országos átlagban 1,5 Celsius-fok körül alakult a minimum, amely több mint 8 fokkal alacsonyabb az ilyenkor szokásosnál, a reggeli értékek november közepének felelnek meg. A Nógrád megyei településen mínusz 4,1 fokig csökkent a hőmérséklet.
Nyitókép: MTI Fotó: Komka Péter

Még mindig van egy hely az országban, ahol nem fagy éjjel – térképen mutatjuk

Míg Zabaron mínusz tíz fokra ébredtek az emberek, a Viharsarokban még mehet a kerti csap.

Kedden az ország legnagyobb részén több órára kisütött a nap, de az ország keleti harmadához nagyon ragaszkodott még a hullámzó frontális felhőzet, főleg a Tiszántúlon még sok felhő volt. Közben délután a nyugati megyék fölé egy feloszlóban levő okklúziós front felhőzete sodródott, amiből este az északnyugati határnál előfordult hószállingózás, de a keleti határnál is jelentettek gyenge havas esőt.

Éjszaka szinte országszerte fagyott,

pozitív minimum csak a délkeleti határnál fordult elő egy-két helyen, annak köszönhetően, hogy ott volt legtovább felhős az ég.

A Top 10-es listát természetesen Zabar vezeti most is, majdnem –10 fokos hőmérséklettel – közölte friss Facebook-posztjában az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×