eur:
392.6
usd:
366.06
bux:
66717.42
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: YouTube/PoliceHungary

Több méteres repülés, a kerítésen át csapódott a kertbe egy autó - videó

Több ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök Somogy megyében - az egyik esetben már megtörtént a baj.

Az elmúlt két hétben, 2020. május 25. és június 7. között több mint 40 esetben intézkedtek a Somogy megyei rendőrök ittas járművezetőkkel szemben. A legtöbbször még időben, de volt, amikor már csak a közlekedési balesetet követően – közölte a rendőrség.

2020. május 29-én egy nagyatádi férfi a 68-as számú főút és a 661-es számú út kereszteződésében lévő körforgalomban elvesztette uralmát járműve felett és az út melletti épületnek ütközött. A könnyű sérüléseket szenvedett férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett.

Az ittas vezetés napjaink egyik legnagyobb közlekedésbiztonsági problémája, melyet az uniós terminológia úgy említ, mint "a közutak második legfőbb gyilkosa". Ennek megfelelően az ittas járművezetők kiszűrése Magyarországon is prioritást élvez – emlékeztet a közlemény, hozzátéve, a közlekedési szabályok betartásával, kellő odafigyeléssel, türelemmel, toleranciával és egymás iránti felelősséggel megelőzhetők a tragédiák.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×