eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Sirályok a hószállingózásban a Moldván Prágában 2019. december 13-án alkonyatkor. A helyi meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint a napokban a hőmérséklet fagypont felett marad a cseh fővárosban.
Nyitókép: Martin Divisek

Ilyen lesz az időjárás karácsonyig: csontig hatol az előrejelzés

Nulla százalék körüli az esélye most az igazi télnek karácsony környékén. Addig biztosan kitart a nagyon enyhe idő, hónak pedig nyoma sem lesz a következő 8-10 napban - olvasható az OMSZ honlapján. Eső azért lesz, bőven...

Karácsonyig nagyon nem várható havazás - olvasható az OMSZ honlapján, illetve látható a szolgálat videójában.

Esők azért lesznek, igaz a jövő hét közepén még 16 fok is lehet!

Várható időjárás az ország területén szombat estig

Péntek éjszaka jobbára erősen felhős vagy borult lesz az ég, de főleg az Alföldön nagyobb területen szakadozottabbá válhat a felhőtakaró. Elsősorban a Dunántúlon, illetve az Északi-középhegység nyugati részén sokfelé várható eső.

Szombaton a felhő- és csapadékrendszer kelet felé halad, a kora esti órákban hagyja el a keleti határt. Mögötte reggeltől nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, a Dunántúl nagyobb részén a nap is kisüthet több órára.

A késő délutáni, esti órákban az Észak-Dunántúlon néhol ismét előfordulhat futó zápor.

A déli, délkeleti szél éjszaka északira, északkeletire fordul, amelyet élénk, délen néhol erős lökések is kísérhetnek. Szombaton élénk délnyugati szél várható. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 9 fok között várható, az Északi-középhegységben az alacsonyabb értékekkel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×