eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Őszi színekben pompázó fák a nagykanizsai Csónakázó-tónál 2019. október 17-én.
Nyitókép: Őszi színekben pompázó fák a nagykanizsai Csónakázó-tónál 2019. október 17-én. MTI/Varga György

Marad az októberi nyár, mutatjuk meddig

Még legalább egy hétig nem kell érdemi időjárás-változásra számítani, érdemi csapadék sem lesz. A jövő hét közepén azonban már nagyobb területen képződhet köd és rétegfelhőzet, amely napközben is tartósan megmaradhat.

Éjjel a változó mennyiségű fátyolfelhőzet mellett ködfoltok képződnek, amelyek szombat reggel, délelőtt várhatóan mindenütt feloszlanak, ezt követően pedig többnyire gyengén vagy közepesen felhős lesz az ég.

Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb a ködös tájakon fordulhat elő jelentéktelen szitálás.

Éjszaka mérsékelt lesz a légmozgás, majd szombaton többfelé megélénkül, az ország északnyugati harmadán nagy területen meg is erősödik a déli, délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 6 és 12 fok között alakul, de a kevésbé felhős, szélvédett vidékeken ennél hidegebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 20 és 26 fok között várható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×