eur:
393.85
usd:
367.98
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
A győztes Hosszú Katinka a 200 méteres vegyesúszás döntőjében az úszó világkupa-sorozat budapesti versenyén a Duna Arénában 2018. október 6-án.
Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

Hosszú Katinkának új udvarlója van

Lapértesülés szerint az úszónő végleg lezárta a múltat: túllépett a tönkrement házasságán, sőt, állítólag Dudás Dániellel is csak futó kalandja volt. Az úszónő nincs egyedül, egy civil férfi a párja.

Élete egyik legnehezebb időszakán van túl Hosszú Katinka. Megromlott a házassága, de sikerült talpra állnia, bár úgy tudni, Shane Tusuppal azóta sem beszél. Az úszónő egyik barátja a Hot! magazinnak elárulta, Dudás Dániellel sincs már viszonya, rájöttek ugyanis, hogy nem egymást keresik, ettől függetlenül jó barátok maradtak. A lap informátora szerint Katinka egyáltalán nem szomorkodik: egy civil férfi az úszónő új párja - írja a Blikk.

„Egyelőre nem akarja túl közel engedni magához az udvarlót; ez érthető is, nem szeretne ismét csalódni. Ráadásul még tart a válóper is” – mondta a Hot!-nak a barát, hozzátéve: az úszónő újra boldognak tűnik, megállás nélkül a kedveséről beszél. Még nem költözik össze új párjával, testvérével, Ádámmal él együtt egy budai ingatlanban, és úgy tűnik, nagy az egyetértés közöttük. A szüleik nagyon jónak tartják, hogy a két testvér támogatja egymást a sportban és a magánéletben is. Ádám a kosárlabda szerelmese, de nővérét az úszóedzésekre is gyakran elkíséri.

„Megnyugtató, hogy a gyerekeim mindenben támogatják egymást, mindig számíthatnak a másik segítségére. Egy házban élnek, rendkívül szoros a kapcsolatuk. Biztonságban tudhatom őket” – mondta a lapnak Hosszú István, Katinka édesapja.

A család nagyon összetartó, együtt készülődnek az ünnepekre is.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×