eur:
392.69
usd:
366.2
bux:
66815.95
2024. április 25. csütörtök Márk
New York, 2015. április 21.Kanye West amerikai rapper és felesége, Kim Kardashian amerikai manöken, színésznő megérkezik a Time 100 gálára New Yorkban 2015. április 21-én. Az estélyt a világ 100 legbefolyásosabb emberét bemutató, a Time magazinban megjelenő válogatás alkalmából rendezték. (MTI/EPA/Justin Lane)
Nyitókép: MTI/EPA/Justin Lane

Veszélyes hírességekre figyelmeztet egy lista

Nem kell őket megbántani, még csak a közelükben sem kell lenni, elég rájuk keresni az interneten, és máris megvan a baj.

Kiadta a veszélyes keresések toplistáját a McAfee. Ez azért hasznos összeállítás, mert kiderül belőle, hogyan használják ki a számítógépes bűnözők az emberek hírességek iránti kíváncsiságát. Rákeresünk a kedvencünkre, és a tudtunkon kívül olyan oldalakra irányítanak minket, amelyek azután rosszindulatú programokat telepítenek vagy ellopják a jelszavainkat, személyes adatainkat.

A McAfee kiberbiztonsági cég folyamatosan figyeli, hogy a hírességekkel kapcsolatos keresési eredmények hány százaléka tartalmaz potenciálisan rosszindulatú weboldalakra mutató linkeket.

A legfrissebb lista szerint

az idei év legveszélyesebb híressége - legalábbis ami a rizikós online kereséseket illeti - az örmény származású amerikai valóságshow-sztár, Kim Kardashian.

A top 10-es lista szereplői még:

  • Naomi Campbell,
  • Kourtney Kardashian,
  • Adele,
  • Carolina Flack,
  • Rose Byrne,
  • Kem Cetinay,
  • Britney Spears,
  • Emma Roberts,
  • Ferne McCann.

A McAfee szerint csökkenthetjük a kockázatot, ha naprakészen tartjuk az alkalmazásainkat, megbízható víruskeresőket használunk, csak megbízható, fizetős forrásból streamelünk videókat, és csak olyan híroldalakra kattintunk, amelyeket ismerünk és amelyekben megbízunk.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×