eur:
392.5
usd:
367.4
bux:
66214.52
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Pexels

Fagyot is kapunk a hétvégén a nyárias ősz mellé!

Kellemes őszi időre készülhetünk a következő napokban, a hajnalok azonban már a tél hírnökei: egyes helyeken mínusz 3 fok is lehet!

Várható időjárás az ország területén szombat estig

Túlnyomóan derült, száraz idő várható, majd szombaton a déli óráktól a Dunántúlon megnövekszik a fátyolfelhőzet, ami meg is vastagszik. Szombaton estefelé Nyugat-Magyarországon helyenként kialakulhat záporeső.

A déli, délkeleti szél napközben többfelé megélénkül, a Fertő térségében időnként meg is erősödik. Itt, illetve a Dél-Alföldön éjszaka is lehetnek élénk széllökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet szeszélyes területi eloszlásban -3 és +10 fok között alakul, a szelesebb tájakon lesz enyhébb az éjszaka.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 19 és 25 fok között valószínű.

Vasárnaptól jön a változás

Vasárnap a napos időszakok mellett már több lesz a felhő és a keleti területek kivételével elszórtan alakulhat ki egy-egy zápor, főként nyugaton akár zivatar. A délies szél helyenként élénk lehet. Enyhébb lesz a hajnal, délután 20-25 fokra készülhetünk.

További érdekességek a videóban:

Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×