eur:
394.22
usd:
370.38
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Kószó Rita projektmenedzser munkahelyére tart kerékpárjával a fővárosi Szabadság hídon 2018. május 7-én. A Magyar Kerékpárosklub május 14-től június 10-ig tartja a Bringázz a munkába! kampányt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával.
Nyitókép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Futóverseny miatt zárnak le több utat is Budapesten

Lezárásokra kell számítani vasárnap a Wizz Air félmaraton futóverseny miatt Budapesten, változik egyes BKK-járatok menetrendje is.

A Pázmány Péter sétányon már szombat éjféltől nem lehet közlekedni a Műegyetem rakpart és a Dombóvári út között. Vasárnap délelőtt lezárják a budai és a pesti alsó rakpart több szakaszát, az Árpád híd és a Margit híd Buda felé vezető két sávját, a Jászai Mari teret, a Szabadság hidat, a Fővám teret és a Műegyetem rakpartot is - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A lezárás miatt nem jár majd a 26-os busz, a 34-es és a 106-os járatok pedig nem állnak meg a Margitsziget/Árpád híd, a Szentlélek tér és a Flórián tér megállóhelyen.

A 2-es villamos két szakaszra osztva közlekedik majd, a 47-es és a 49-es villamos, valamint a 83-as trolibusz pedig módosított útvonalon szállít utasokat.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×