eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Hidegfront közelít!

Hétfőn szakadozott felhősáv vonul nyugatról kelet felé, de többórás napsütésre szinte mindenütt számíthatunk, csapadék nem lesz – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás, de hétfőn a Dunántúl északi felén a déli szelet élénk széllökések is kísérhetik. Éjszaka az Alföldön akár nagyobb területen, másutt pedig foltokban zúzmarás köd is képződhet, de ezek hétfő délelőtt gyorsan feloszlanak.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és -9 Celsius-fok között valószínű, de az északi völgyekben és az Alföld homokos felszínű mélyebb részein ennél néhány fokkal hidegebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 2 és 6 fok között valószínű.

Kedden hidegfront közelíti meg térségünket, de komolyabb változást nem hoz, folytatódik a hideg, téli idő. A hét végéig jobbára derült, napos idő várható, helyenként erős éjszakai faggyal, zúzmarás ködfoltokkal, napközben fagypont feletti hőmérséklettel. A hét végén már valamivel több lesz felettünk a felhő és enyhül az idő, csapadék viszont csak a következő héten valószínű.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×