eur:
393.36
usd:
366.8
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Átszoktatták a magyarokat

A Magyar Édességgyártók Szövetségének titkára szerint a magyarok átszoktak a minőségi csokoládéra, amit jelez, hogy szinte eltűntek a csokoládébevonóból készült figurák az áruházak polcairól.

Benke Anna az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában azt mondta, csokimikulásból 130 különböző féle van forgalomban, többféle ízesítéssel. Hangsúlyozta, hogy már a cukorbetegek, paleodiétát, vagy egyéb, különleges étrendet követők is találhatnak maguknak megfelelő terméket és a választék is bővült.

Szaloncukorból is száz féle kapható már az üzletekben a titkár elmondása szerint. Szerinte érdemesebb azt a szaloncukrot megvenni, amelyiknek valódi csokoládéból van a bevonata, a tölteléket pedig természetes anyagokból készítik. Felhívta ugyanakkor a figyelmet a szakszerű tárolásra, mivel a kakaóvaj nagy hőingadozásra könnyen kicsapódik, amely minőségi romlást ugyan nem okoz, de nem lesz annyira esztétikus a termék.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×