eur:
369.22
usd:
344.69
bux:
48117.93
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert

22 év után adta fel magát

Huszonkét éve történt ittas vezetést ismert el egy dél-karolinai férfi.

Az 54 éves Alexander Richley megjelent a bíróság előtt és elegendő tényt tárt fel ahhoz, hogy a testület bűnösnek mondja ki őt - közölte Steven Darth, a hinghami rendőrség őrmestere.

A férfit 1994 júliusában vették őrizetbe ittas vezetés miatt. Azóta egyetlen egy bírósági idézésnek sem tett eleget, így ügyét nem tudták lezárni. A múlt héten megjelent egy helyi ügyvédnél, és közölte, tisztázni akarja magát.

Azért szánta rá magát most a lépésre, mert nem tudta megújítani jogosítványát, mivel rendezetlen rendőrségi ügye van.

Az őrmester közölte, hogy a tettest próbaidőre szabadlábra helyezik, és az ügyet ejteni fogják, hogy ha egy éven át nem keveredik újabb bajba.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Szárnyalt az Apple a bemutató előtt

Szárnyalt az Apple a bemutató előtt

Jelentősen emelkedtek a tőzsdék múlt héten, miután az amerikai törvényhozók elfogadták az amerikai adósságplafonról szóló törvényjavaslatot. Az ázsiai piacok nagyrészt emelkedtek hétfőn, miután Joe Biden hétvégén aláírta az amerikai adósságplafonról szóló törvényt. Ezzel szemben európai tőzsdék a múlt pénteki rali után iránykereséssel kezdték ezt a hetet, és az USA-ban is csak minimális elmozdulások látszanak. Mindeközben az olajárakra is érdemes figyelni, amelyek felpattantak azt követően, hogy Szaúd-Arábia további napi egymillió hordóval csökkenti a kitermelést, és további termeléscsökkentést ígért.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×