eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Eső zárja le a hétvégét

Szombat estig a Kárpát-medencében lényeges időjárás-változás nem lesz, marad a meleg, alapvetően napos, jobbára száraz idő.

Péntek estétől már sehol sem várható csapadék, gyengén felhős lesz az éjszaka. Szombaton túlnyomóan napos, száraz idő várható gomoly- és fátyolfelhőkkel. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 15 Celsius-fok között várható, de a fagyzugos helyeken ennél kissé hidegebb, a nagyobb városokban pedig néhány fokkal enyhébb is lehet a hajnal. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 27 és 30 fok között alakul.

Vasárnap a kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok napsütés várható, majd késő délután a Dunántúl nyugati felében növekedni kezd a felhőzet. Arrafelé az esti órákban már zápor, zivatar is kialakulhat. A délnyugati szél megélénkül, a Kisalföldön erős széllökések is lehetnek – közölte a meteorológia szolgálat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9, 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28, 32 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×